Home » Recent Activities » PENAWARAN BIASISWA TUANKU CANSELOR (BTC) DAN BIASISWA UNIVERSITI MALAYSIA TERENGGANU (BUMT) 2020

Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera.

Adalah dimaklumkan bahawa permohonan bagi Biasiswa Tuanku Canselor (BTC) dan Biasiswa Universiti Malaysia Terengganu (BUMT) untuk tahun 2020 telah dibuka.

Penawaran biasiswa ini adalah bagi pelajar Doktor Falsafah (Ph.D) tempatan Universiti Malaysia Terengganu sahaja. Para pemohon boleh merujuk syarat-syarat permohonan dalam borang permohonan.

Klik di sini untuk muat turun borang permohonan. Sebarang pertanyaan lanjut boleh diajukan kepada Pusat Pengurusan akademik dan Kualiti, UMT di talian 09-6684214.

Pemohon yang layak boleh mula memohon mulai 5 DISEMBER 2019. Tarikh tutup bagi permohonan biasiswa ini adalah pada 5 JANUARI 2020.

Sekian, terima kasih.

Please follow and like us: